به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بابک دینپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: قرار است در بحث تامین منابع موردنیاز برای پرداخت حقوق کارگران نیشکر هفت تپه، وزارت اقتصاد و دارایی و وزارت تعاون پیگیریهای لازم را انجام دهند.
او بیان داشت: در بحث حل مشکلات گروه ملی فولاد ایران، نورد و لوله ماهشهر و فولاد خوزستان مصوبات بسیار مهمی داشتیم که بر اساس این مصوبات، اکثر مشکلات این سه واحد تولیدی رفع خواهند شد.
دینپرست افزود: چند طرح مشخص از سوی استاندار خوزستان در این زمینه پیگیری شده و برای تکمیل این طرح ها، مصوباتی داشتیم که با اجرای این مصوبات قطعا در آینده از ظرفیت معادن استان خوزستان به خوبی بهرهمند خواهیم شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: در زمینه حل مشکلات واحدهای تولیدی در خوزستان، مشکلات ۴۶ واحد تولیدی مشکلدار و بحرانی در خوزستان با همکاری وزارت تعاون احصاء شد. با تصمیمات اتخاذ شده مشکل بدهی این شرکتها و واحدهای تولیدی از طریق تهاتر حل خواهد شد و این مساله را از تهران پیگیری خواهیم کرد.
این مقام مسئول در خصوص اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، تصریح کرد: دستگاههای دولتی تعلل خاصی در اجرای مصوبات این کارگروه در استان خوزستان نداشته اند و از روند اجرای مصوبات راضی هستیم، اما در زمینه شبکه بانکی، ابهاماتی در خصوص حدود اختیارات وجود دارد که باید به سرعت برطرف شوند.
او ادامه داد: بر اساس بررسیهای انجام شده از سوی سازمان صمت خوزستان، ۷۰ واحد تولیدی راکد و غیرفعال در خوزستان قابلیت احیا و بازگشت به چرخه تولید را دارند که در این زمینه باید دستگاههای اجرایی و شبکه بانکی کمک کنند و این واحدها مجددا به چرخه تولید بازگردند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی دارای پرونده قضایی گفت: ۱۳ واحد تولیدی در این زمینه شناسایی شده و قرار است تا اسامی آنها در اختیار دادستان استان قرار بگیرد و به وضعیت آنها رسیدگی و مشکلات حل شود.
دینپرست اظهار داشت: ستاد تسهیل میتواند به تکمیل واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد کمک کند، اما این مساله مشروط به آن است که حجم سرمایهگذاری انجام شده در طرح بیش از یک هزار میلیارد تومان باشد. در این زمینه با توجه به وضعیت خوزستان، به واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ارزش سرمایهگذاری بالای ۵۰۰ میلیارد تومان کمک خواهیم کرد تا نسبت به تکمیل طرحها اقدام شود.
او گفت: در خوزستان ۷۶ واحد تولیدی تحت تملک بانکها است و یک ماه به بانکها فرصت داده شده تا طبق دستورالعمل مصوب شورای پول و اعتبار، برنامهریزی لازم را برای بازگشت این واحدها به چرخه تولید و اشتغال انجام دهند.
انتهای پیام/م